Kontrast

Komunikaty prasowe

Jak szybko wzmocnić rośliny
Data publikacji: 2013-05-27

Tegoroczna zima wyjątkowo długo uniemożliwiała ogrodnikom rozpoczęcie procesu nawożenia. Teraz, gdy warunki atmosferyczne pozwalają już dostarczać roślinom pierwiastki niezbędne do ich rozwoju, warto wypróbować nawozy w płynie. Dzięki szybkiemu wchłanianiu pozwolą one uniknąć niechcianych objawów związanych z niedoborem składników pokarmowych. więcej>

Ludwik liderem wśród płynów do zmywania
Data publikacji: 2013-05-20

20 maja przypada Międzynarodowy Dzień Płynu do Mycia Naczyń. Przy tej okazji warto przyjrzeć się polskiemu rynkowi środków do zmywania, na którym od kilku lat obserwujemy dynamiczne zmiany. Pomimo szybko rosnącej popularności zmywarek, wartość sprzedaży środków do ręcznego mycia naczyń jest stabilna. Kategoria tych produktów pozostaje jedną z największych w branży chemii gospodarczej w Polsce. Liderem wśród płynów do zmywania jest wciąż polski Ludwik. więcej>

Florovit AGRO - nowe nawozy dla profesjonalistów
Data publikacji: 2013-05-08

GRUPA INCO S.A. wprowadziła na rynek serię nowych nawozów Florovit AGRO, stworzoną z myślą o profesjonalnych sadownikach, ogrodnikach i rolnikach. W ofercie znajdują się produkty wieloskładnikowe i mikroelementy niezbędne w uprawie wielkoobszarowej. Producent przygotował również kompleksowe programy nawożenia dedykowane dla różnych rodzajów upraw. więcej>

Nowy Ludwik do czyszczenia zmywarek
Data publikacji: 2013-05-06

Gama środków czyszczących marki Ludwik produkowanych przez spółkę GRUPA INCO S.A. powiększyła się o kolejny produkt – płyn do czyszczenia zmywarek. Jego regularne stosowanie sprawi, że nasza zmywarka będzie nam służyła przez długie lata, a naczynia będą lśniły krystalicznym blaskiem. więcej>

Kolejna nagroda dla płynu do mycia naczyń Ludwik
Data publikacji: 2013-04-25

Płyn do mycia naczyń Ludwik został nagrodzony złotym godłem Konsumenckiego Lidera Jakości 2013 w ogólnopolskim programie prowadzonym przez redakcję Strefy Gospodarki, dodatku do Dziennika Gazety Prawnej. To już kolejna nagroda dla sztandarowego produktu spółki GRUPA INCO S.A. więcej>